Mistä ilmaiset nettisivut

Pohditko, mistä saisit ilmaiset verkkosivut yrityksellesi? Jos haluat säästää nettisivujen teossa, Google Sites on hyvä vaihtoehto. Tarvitset vain Google-tilin ja aikaa perehtyä nettisivujen tekoon. Seuraavaksi kerron vinkkejä ilmaisten verkkosivujen tekoon Google Sites -palvelun avulla.


Yritystoiminnan aloittamiseen liittyy paljon aloituskustannuksia, jotka voivat olla jopa toiminnan aloittamisen esteenä. Jos haluat kustannustehokkaasti aloittaa yritystoiminnan, on yrityksen verkkosivut yksi tekijä, jossa voit helposti säästää rahaa. Pystyt melko vaivattomasti luomaan hyvännäköiset ja toimivat nettisivut ilmaiseksi. Ilmaisilla verkkosivuilla pystyt testaamaan alkutaipaleella olevaa yritysideaasi ilman, että joudut investoimaan nettisivuihin.


Ilmaiset nettisivupalvelut usein ovat ominaisuuksiltaan kevyitä ja niiden muokkattavuus ei ole samalla tasolla kuin esimerkiksi WordPress-sivuissa. Jos et vaadi verkkosivuilta paljoa ja sinulle riittää, että yritykseltäsi löytyy nettisivut, joille voit kiinnostuneet kävijät ohjata, on Google Sites sivut hyvä vaihtoehto. Myöhemmin voit investoida muokattavampiin verkkosivuihin, joten aloittaminen ilmaisilla kevyemmillä nettisivuilla ei haittaa tai vaikuta tulevaisuuden valintoihisi.


Miten luoda ilmaiset nettisivut Google Sites palvelun avulla?


Google Sites sivujen tekoon tarvitset vain Google-tilin tunnukset. Google-tili voi olla ilmainen tai maksullinen; Google Sites toimii molemmissa. Aloitat nettisivujen luonnin kuin minkä tahansa Google dokumentin luonnin Google Driven kautta. Avatessasi uuden Google Siten, pystyt aloittamaan sivujen luonnin tyhjältä pohjalta, käyttää valmiita Google Sites pohjia tai voit luoda oman brändi-ilmeesi mukaisen pohjan. Pystyt helposti muokkamaan sivuja sekä lisäämään kuvia, tekstejä ja muita Googlen sisältöjä, kuten lokaation Google Maps palvelun avulla. Voit lisätä navigaatioon useita sivuja ja rakentaa juuri sinun tarpeitasi palvelevan sivuston. Pystyt pienellä vaivalla omaa teemaa muokkaamalla luomaan kauniit ilmaiset verkkosivut, jotka näyttävät yhtä hyvältä kuin maksulliset nettisivut. Katso tästä linkistä Google Sites palvelun kautta tehdyt esimerkkiverkkosivut parturi-kampaamolle.


Kun olet julkaisemassa omaa verkkosivuasi Google Sites palvelun kautta, sinulla on mahdollisuus liittää sivu omaan domainiin eli verkkotunnukseen. Jos et tee tätä, Google Sites julkaisee sivun omalla sites.google.com alkuisella tunnuksella. Jos mahdollista, suosittelen liittämään sivustoon oman verkkotunnuksen, sillä se tekee sivuistasi ammattimaisen näköisen.


Vinkki: Valmis pohja helpottaa nettisivujen tekemisessä.Tarvitsetko apua?


Voisiko Google Sites nettisivut olla hyvä vaihtoehto sinulle, mutta kaipaat apua sivujen suunnitellussa ja rakentamisessa. Ota yhteyttä ja mietitään yhdessä miten voin auttaa nettisivusuunnitelmiesi kanssa.