Pienyrittäjän markkinointiassistentti

Eikö aikasi riitä säännölliseen ja johdonmukaiseen markkinointiin?


Ulkoista markkinoinnin tehtävät virtuaaliassistentille, jolloin voit itse keskittyä omaan tekemiseesi ja osaamiseesi. Virtuaaliassistentti toimii apunasi aikaa vievissä, mutta tärkeissä, markkinoinnin tehtävissä, joihin omat tuntisi ja kärsivällisyytesi eivät riitä.


Mikä on virtuaaliassistentti?

Virtuaaliassistentti voi toimia apuna monissa yrityksen operatiivisissa tehtävissä. Markkinointi on yksi iso kokonaisuus, jossa virtuaaliassari pystyy auttamaan ja pitämään huolen markkinoinnin käytännön tehtävistä. Säännöllisiä (tai vähemmän säännöllisiä) markkinointiassistentin tehtäviä voivat olla esimerkiksi:Miksi palkata ulkoistettu markkinointiassistentti?


Virtuaaliassistentti sopii erinomaisesti tilanteisiin, joissa työtä on osa-aikaisesti tai vaihtelevasti. Tällöin maksat virtuaaliassistentille tuntiperusteisesti vain sen verran kuin työtä on tarjolla. Virtuaaliassistentti voi tehdä töitä kotonaan, joten hänelle ei tarvitse varata paikkaa toimistolta. Sinun ei myöskään tarvitse pelätä uuden työntekijän rekrytoimista ja siihen liittyviä kuluja. Palkkaamalla virtuaaliassistentin et sitoudu pitkäaikaiseen sopimukseen vaan voit saada apua hyvin väliaikaisiinkin tarpeisiin. Kun palkaat avuksesi virtuaaliassistentin, sinun ei tarvitse huolehtia markkinoinnista yksin ja saat ulkopuolisen mielipiteen ja ideoita markkinointiin.

Markkinointiassistentti pienyrittäjälle

Markkinointiassistenttisi

Hei! Olen Riikka, markkinointiassistenttisi. Minulla on markkinoinnin koulutuksen (KTM) lisäksi noin viiden vuoden kokemus markkinoinnin käytännön tekemisestä. Yrityselämässä olen toiminut markkinoinnin osaajana eri rooleissa ja tehtävissä. Olen erikoistunut markkinoinnin automaatioon, eli oikea-aikaiseen automatisoituun asiakasviestintään, somemarkkinointiin sekä sisällöntuotantoon. Minulla on kokemusta myös oman verkkokaupan pyörittämisestä. Eniten minua kiinnostaa digitaalinen markkinointi ja sen tuomat kustannustehokkaat mahdollisuudet pienyrittäjille.Mietitään yhdessä miten voisin parhaiten auttaa sinua yritystoimintasi ja sen markkinoimisen kanssa. Jutellaan lisää, mitä markkinoinnin tehtäviä sinä voisit pienyrittäjänä antaa virtuaaliassistentin hoidettavaksi.